Maliny obsahují draslík a vlákninu, které podporují zdravé srdce a pomáhají regulovat krevní tlak.
Lyofilizované maliny obsahují vitamin C a polyfenoly, které pomáhají chránit buňky před oxidativním stresem.
Maliny obsahují přirozené cukry a vlákninu, což z nich dělá ideální svačinu pro dlouhodobou energii.
Díky vysokému obsahu vitaminu C posilují obranyschopnost organismu.
Maliny se pěstují již po staletí, původně pocházejí z Evropy a Asie. Jsou známé svou jemnou chutí a vysokým obsahem živin.
Maliny lze konzumovat samotné, přidat do jogurtu, smoothie, müsli, pečení nebo jako dekoraci dezertů.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, který zachovává barvu, chuť a výživové hodnoty.
Rozmixujte lyofilizované maliny s banánem, jogurtem a medem pro osvěžující nápoj.
Přidejte maliny do ovesné kaše spolu s ořechy a medem pro chutnou snídani.
Popis obrázku:
Rozměry: 650x650 px
Datová velikost: 122.78 kB
Celkem 1 obrázků v datové velikosti 122.78 kB.
Stáhnout všechny obrázky
Copyright © 2025 FAKT DOBRÉ s.r.o.