Sušené hrušky obsahují draslík, který pomáhá regulovat krevní tlak a podporuje zdraví srdce.
Hrušky obsahují polyfenoly a vitamin C, které pomáhají chránit buňky před oxidativním stresem.
Obsah přírodních cukrů a vlákniny poskytuje vyvážený přísun energie.
Díky vysokému obsahu vitaminu C sušené hrušky přispívají k posílení imunitního systému.
Obsahují rozpustnou vlákninu, která napomáhá správnému trávení a působí jako prebiotikum.
Sušené hrušky jsou plody zbavené vody sušením, čímž si zachovávají přirozenou sladkost a bohaté nutriční hodnoty.
Sušené hrušky lze jíst samotné, přidat do müsli, jogurtu, smoothie nebo použít při pečení.
Hrušky mají sladkou, medovou chuť a měkkou, lehce křupavou texturu.
Smíchejte hrušky s banánem a mlékem nebo rostlinným nápojem.
Přidejte sušené hrušky do teplé ovesné kaše pro přirozenou sladkost.
Sušené hrušky lze použít jako sladkou náplň do koláčů nebo jako ozdobu.
Popis obrázku:
Rozměry: 650x650 px
Datová velikost: 112.92 kB
Celkem 1 obrázků v datové velikosti 112.92 kB.
Stáhnout všechny obrázky
Copyright © 2025 FAKT DOBRÉ s.r.o.
Na těchto stránkách používáme soubory cookies, díky kterým máme následně možnost vylepšovat provoz e-shopu a zlepšovat naše služby. Můžeme Vám rovněž dále doporučovat obsah a zobrazovat reklamu přesně podle Vašich preferencí. Souhlas s poskytnutím Vašich cookies udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".
Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.